Kudret Hamamı

Mülkiyeti Vakfımıza ait olan ve Tohma Kanyonu içerisinde kayalıklardan çıkan, yılın dört mevsimi 22 derece sıcaklığa sahip doğal bir su kaynağının beslediği açık hava yüzme havuzu olarak kullanılan “Kudret Havuzu” Vakfımız tarafından çalışmalar yapılarak modern bir yüzme havuzu kompleksi haline getirilmiştir.

Vadi içerisinde, yalçın kayalıkların arasında yer alması havuzun cazibesini artırmaktadır. Yaz aylarının vazgeçilmez mekanlarından birisi olan Kudret Havuzu serinlemek isteyenler için ilçedeki bulunmaz bir mekandır. Havuza gelen vatandaşların her türlü ihtiyaçları ve rahatlığı düşünülerek soyunma odaları, duş yerleri yapılmıştır. Modern tarzda inşaa edilen yüzme havuzu sağlıklı nesillerin yetişmesi için yapılan Vakıf faaliyetlerimizden birisidir.