İnternet Televizyonumuz Açıldı!

Hulusi Efendi Vakfı İnternet Televizyonu Açıldı!

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı’mızın yapmış olduğu faaliyetler, tanıtım filmleri, belgeseller ve Divân-ı Hulûsi-i Dârendevî’den ilahi kliplerinin yer aldığı web televizyonumuzu hulusiefendivakfi.tv adresinden izleyebilirsiniz.

Yayın akışımızda; Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi’nden ezan-ı muhammedi ve tanıtım videoları, Vakfımızın daha önceki yıllarda düzenlemiş olduğu Sempozyum ve Paneller, tarihi görüntülerin yer aldığı belgeseller ve tanıtım videoları, Darende’ye hizmet etmiş eski Belediye Başkanlarımızla yapılmış röportajlar, Divân-ı Hulûsi-i Darendevi’de yer alan şiirleri seslendirmiş çeşitli sanatçı ve grupların albümlerinde yer alan ilahi klipleri ve daha nice programı bulabilirsiniz. Yayın akışının yanı sıra istediğiniz video klipini de listeden seçerek izleyebilirsiniz.

Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Belgeselleri, Tanıtım Videoları, Röportajlar, Sempozyumlar, İlim Adamlarının Somuncu Baba ve Hulusi Efendi hakkında söyledikleri, İlahi Klipleri, Divanı Hulusi’den İlahiler, Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi’nden Ezan-ı Muhammedi, Cuma Hutbeleri ve daha nice video web televizyonumuzda!