Kurban Organizasyonu Yapıldı!

KURBAN BAĞIŞLARINIZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILDI

Kurban vesilesi ile her yıl binlerce aileye Kurban yardımında bulunan Vakfımız, hayırsever vatandaşlarımızın kurban yardımlarını ihtiyaçlı ailelere ulaştırmak için bu yıl da ‘Kurban Organizasyonu’ düzenledi.

2016 Kurban Organizasyonumuz kapsamında Kurban bağışlarıyla alınan kurbanlıkların kesimleri modern tesislerde, uzman personel kontrolünde ve Vakıf yetkililerimizin nezâretinde İslâmî usullere göre yapılarak, 8’er kg’lık paketleme işlemleri sonrası temsilciliklerimize gönderildi.

Kurban Yardımları, temsilciliklerimiz vasıtasıyla önceden belirlenen noktalardaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Bu vesile ile Kurban Organizasyonumuza destek veren siz değerli bağışçılarımıza ve emeği geçen tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

www.hulusiefendivakfi.org.tr

www.facebook.com/HulusiEfendiVkf