Darende Sosyal Tesis İnşaatı Devam Ediyor

hulusi-efendi-vakfi-sosyal-tesisleri-darende

Darende Sosyal Tesisleri İnşaatımız Devam Ediyor

18 Temmuz 2015 tarihinde düzenlenen Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Anma Merasimi kapsamında temelleri atılan Hulusi Efendi Vakfı Darende Sosyal Tesislerinin inşaatı devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanarak iç teşrifatının düzenlemesine geçilen inşaat, Vakfımızın diğer eserlerinde olduğu gibi mimari estetik unsurları ile dikkat çekiyor.

Ülkemiz genelinde temsilciliklerimizin bulunduğu noktalarda inşâ edilen Sosyal Tesislerimiz ile Vakıf faaliyetlerimizin daha etkin yürütülebilmesi sağlanıyor. Genel Merkezimizin bulunduğu Darende ilçesinde yıllardır bir ihtiyaç olarak görülen Sosyal Tesisin bünyesinde;  temsilcilik ve şefkat gülleri ofisleri, kermes atölyesi, misafirhane, kütüphane, mescit, konferans salonu, çocuk oyun ve bakım odası, mutfak, depo ve otopark gibi alanlar bulunuyor.

hulusi-efendi-vakfi-darende-vekale-sosyal-tesis

2018’de Açılması Hedefleniyor

2018 yılı içerisinde tamamlanarak açılması hedeflenen Darende Sosyal Tesis inşaatına bağışlarınızı online bağış sayfamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Vakıf Genel Merkezimizi ziyaret ederek inşaat ve bağışlarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

hulusi-efendi-vakfi-online-bagis-sosyal-tesis