hulusi efendi vakfi elbistan sosyal tesisleri

Elbistan Sosyal Tesislerimiz Açıldı

Hulusi Efendi Vakfı Kahramanmaraş Elbistan Temsilcilik Binası ve Sosyal Tesisleri açılışı yapıldı. Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi‘nin iştirak ettiği programa; Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Darende Belediye Başkan Vekili Bilal Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve binlerce kişi katıldı.

Binanın yapımında emeği geçenlere plaket takdiminin yapıldığı programda ayrıca Hulusi Efendi Hazretlerinin mahdumu Kemal Ateş adına yaptırılan sebil çeşmesi de hizmete açıldı.

Vakfın Elbistan çalışmalarının merkezi olacak olan binada aynı zamanda Nasihat Yayınları Satış Bürosu, Şefkat Gülleri çalışma atölyesi ve misafirhane bulunuyor.

Binanın yapımında emeği geçenlere ve açılış programına katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.

Hev Blog