Burslar

osman-hulusi-efendi-vakfi-burs-basvurus-darende

Hulusi Efendi Vakfı Burs Faaliyetleri

Vakıf senedimizde yer aldığı üzere Türkiye’nin ilmî, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine yardımcı olmak, bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddeten ve manen katkıda bulunmak hedefi ile Vakfımız öğrencilerimizin eğitimlerine destek vermektedir.

Burs yardımlarımızda önceliğimiz; maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ile zeki ve çalışkan öğrenciler olmaktadır.

Vakfımızın 1986 yılındaki kuruluşundan önce Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Hazretleri’nin girişimleri ve gayretleri ile Darende genelindeki okullara destek verilmiş, özellikle İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine nakdî ve aynî yardımlar yapılmıştır.

Vakfımızın kuruluşundan sonra ise ülkemiz genelindeki gönül dostlarımızın özverili çalışmaları ve destekleri ile Burs faaliyetlerine başlanmış, yıllardır binlerce öğrencimize burs yardımları yapılmıştır.

Sorularınız için Hulusi Efendi Vakfı Eğitim ve Burslar Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Telefon: 0422 615 15 00
E-posta: burslar@hev.org.tr