Burslar

2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ BURS DUYURUSU

Vakıf senedimizde de yer aldığı üzere; bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddi ve manevi destekte bulunan Vakfımız; her eğitim döneminde olduğu gibi, 2017-2018 Eğitim yılında da uygun bulunan öğrencilere burs imkânı sağlayacaktır. Yükseköğretim öğrencilerinin yararlanabileceği burslarda öncelik;  maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ile zeki ve çalışkan öğrenciler olacaktır.

BAŞVURU ve SONUÇ TARİHLERİ

• Burs başvuruları, 20 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında kabul edilecektir.
  • Sonuçlar, 20 Ekim’den sonra belli olacak, SMS ile bildirilecektir.

BURS BAŞVURU ŞARTLARI

• Vakıf sitesinde yer alan burs başvuru formunun eksiksiz doldurulması,
  • Burs Formunda yer alan “ Başvuruda İstenen Belgeler ” bölümündeki belgelerin eksiksiz tamamlanması,
  • Form ve belgelerin, Vakfımızın Darende’deki Merkez Eğitim Birimine veya Temsilciliklerimize elden veya posta ile teslim edilmesi,

Gerekmektedir.

DEĞERLENDİRME

• Burs formunda, yalan ya da yanlış bilgi verilmesi,
  • Burs formunun tam doldurulmamış olması,
  • İstenen belgelerde eksik olması,
  • Müracaatın internet üzerinden veya fax ile yapılması,

Durumlarında müracaatlar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT

• Vakfımızın başvuran tüm öğrencilere burs verme imkânı yoktur. Burs komisyonunun belirlediği sayıda öğrenciye burs verilecektir.
  • Burslarımız senelik olduğundan, geçtiğimiz yıl burs alan öğrenciler tekrar başvurmak zorundadır.
  • Başvuruda verilen bütün bilgilerin doğruluğu araştırıldığında, yanlış ya da eksik bilgi veren öğrencilere sağlanmış olan haklar geri alınacaktır ve Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı‘nca gerekli hukûki cezalar uygulanacaktır.

Burs başvuru formu, Temsilcilik adresleri ve irtibat numaraları ekte verilmiştir. (Linkler başvuru tarihlerinde aktif olacaktır)

Kamuoyuna duyurulur…

Adres    :Zaviye Mahallesi, Hulusi Efendi Caddesi, No:85, Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Darende/Malatya

Burs Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız…