Burslar

2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ BURS DUYURUSU

Vakıf senedimizde yer aldığı üzere; bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddi ve manevi destekte bulunan Vakfımız; her eğitim döneminde olduğu gibi, 2017-2018 Eğitim yılında da uygun bulunan öğrencilere burs imkânı sağlayacaktır. Yükseköğretim öğrencilerinin yararlanabileceği burslarda öncelik;  maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ile zeki ve çalışkan öğrenciler olacaktır.

2017-2018 eğitim dönemi burs başvuruları 5 Eylül tarihinde sona ermiştir. Sonuçlar 20 Ekim tarihinden sonra olumlu veya olumsuz olarak kısa mesaj(sms) ile bildirilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz…

NOT

• Vakfımızın başvuran tüm öğrencilere burs verme durumu yoktur. Burs komisyonunun belirlediği sayıda öğrenciye burs verilecektir.
  • Burslarımız senelik olduğundan, geçtiğimiz yıl burs alan öğrenciler tekrar başvurmak zorundadır.
  • Başvuruda verilen bütün bilgilerin doğruluğu araştırıldığında, yanlış ya da eksik bilgi veren öğrencilere sağlanmış olan haklar geri alınacaktır ve Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı‘nca gerekli hukûki cezalar uygulanacaktır.

Sorularınız için Hulusi Efendi Vakfı Eğitim ve Burslar Birimi ile irtibata geçebilirsiniz. E-posta: burslar@hev.org.tr

hulusi efendi vakfı bağış