Projelerimiz

Tohma Kanyonu Yenileme Projesi

2009 yılında Vakfımız öncülüğünde Darende Kaymakamlığı ile birlikte tadilatları yapılarak hizmete açılan fakat sahip çıkılamadığı için atıl duruma terk edilen, saklı güzellikleri ile Tohma Kanyonu hazırlanan yeni projelerle yeniden keşfedilmeye hazırlanıyor.

Milli Emlak’tan irtifâk hakkıyla 30 yıllığına Vakfımıza kiralanan Tohma Kanyonunda onaylanan projelerin ardından tadilat çalışmalarının başlaması ve Kanyonun yeniden ziyaretçilerin gezisine açılması hedefleniyor.

Sosyal Tesis Projeleri

Daha önce birçok ilde sosyal tesis inşa ederek Vakıf hizmetlerinin etkili yürütülebilmesine katkıda bulunan Vakfımız, 2017 yılı içerisinde İstanbul, Tokat, Kocaeli-Gölcük, Gaziantep, Bursa, Adapazarı, Zonguldak-Çaycuma ve Konya’da yeni sosyal tesis projeleri hazırlıyor.

Ayrıca Darende’de yapımına başlanan Darende Sosyal Tesis İnşaatımız devam etmektedir. Sosyal tesis projelerimize sizler de bağışlarınızla destek verebilirsiniz.