Destek Faaliyetleri

hulusi efendi vakfi insaat destek faaliyetleri

Vakfımız, kendi bünyesinden gerçekleştirmiş olduğu imar ve ihya faaliyetlerinin yanı sıra Darende başta olmak üzere ülkemiz genelindeki cami ve türbelerin restorasyon işlerine destek olmaktadır. Bu destek faaliyetlerinden bir kısmını aşağıda bulabilirsiniz:

darende yukari ulupinar camii insaat destek

Vakıf kurucumuz Osman Hulûsi Efendi’nin önderliğinde inşa edilmiş olan Darende’nin Yukarıulupınar Mahallesinde yer alan Yukarıulupınar Camii nin yenileme çalışmalarında, proje desteği Vakfımız tarafından sağlanmıştır.

hulusi efendi vakfi iica sehitlik turbesi destek

Darende’nin Ilıca Mahallesinde şehit düşen Horasan Erenlerinden Şeyh Yusuf Efendi ve Veli Muhammed Hanefi Efendi’nin bulunduğu Şehitliğin, restorasyon çalışmaları için Vakfımız tarafından proje desteği verildi.

karapinar haci naciye ates camii insaati

Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim öğretime başlayan Osman Hulusi Ateş Kız İmam-Hatip Lisesi yanına, Vakfımızın destekleri ve Aydoğan ailesinin katkıları ile Hacı Naciye Ateş Camii inşâ ediliyor. Kaba inşaatı tamamlanan Camii’nin 2020 yılında ibadete açılması hedefleniyor.