Sms Bağışı Kampanyası 4439

sms bağışı 4439

4439’a SMS gönder 5 TL bağışta bulun!

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı olarak düzenlediğimiz Sms Bağışı kampanyası ile Vakıf faaliyetlerimize daha fazla kişinin destek olmasını ve Vakıf faaliyetlerimizin artırılmasını hedeflemekteyiz.

Vakfımızın eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, inşaat ve restorasyon, kültürel, çevre düzenleme ve ağaçlandırma alanlarındaki hizmetlerine sizler de katkıda bulunabilirsiniz.

4439’a göndereceğiniz her sms için Vakıf faaliyetlerimize 5 TL destek olabilirsiniz. Bağışlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

sms bağışı 4439

4439 Sms Bağışı nasıl çalışır?

Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom hattını kullandığınız cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek gönderilecek numarayı 4439 olarak seçmeniz, mesaj alanına da “Bağış” yazıp göndermeniz durumunda Vakfımızın faaliyetlerine 5 TL destek vermiş olursunuz.

4439 Sms Bağışı kampanyası TurkcellVodafone ve Türk Telekom‘un tüm faturalı hatları ile Türk Telekom‘un kontörlü hatları için geçerlidir.

Gönderilen bağışlardan operatörler hiçbir kesinti yapmamakta, her mesaj için operatörler kullanıcının tarifesine göre 2 sms ücreti almaktadır. Yani Sms Bağışı kampanyamız için mesaj gönderdiğinizde faturanıza 5TL + 2 SMS ücreti yansıtılmaktadır.

4439 Sms Bağışı ile hangi hizmetlere destek verilmektedir?

Sms bağışı kampanyamıza yaptığınız 5 TL’lik bağış ile Vakfımıza genel bağışta bulunmuş olursunuz. Toplanan bağışlar Vakfımızın eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, inşaat, restorasyon, kültürel, çevre düzenleme ve ağaçlandırma alanlarındaki hizmetlerinde kullanılmaktadır.

Vakfımızın öncelikli olarak gerçekleştirmiş olduğu hizmetler şu şekildedir:

hulusi efendi vakfi cami turbe hizmetleri

Cami, Türbe ve Külliye Hizmetleri

Vakfımız Cami, Türbe ve Külliye hizmetleri kapsamında başta Darende olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında var olan cami ve türbelerin bakım onarım çalışmalarına destek vermekte, yeni cami inşaat projeleri hazırlamakta, Külliye kültürünün yaşatılması gayesiyle ortaya konan eserlerin gelecek nesillere aktarılması için güvenlik, temizlik, çevre düzenleme, bakım ve onarım faaliyetleri yapmaktadır.

Her yıl yüzbinlerce misafir tarafından ziyaret edilen Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi’ne yapılan imar ve ihyâ faaliyetleri her ziyaretçimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Bu alandaki detaylı bilgilere Cami Türbe ve Külliye Hizmetlerimiz yazımızdan ulaşabilirsiniz.

hulusi efendi vakfi burs

Eğitim Faaliyetleri

Vakfımızın kurucusu Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Hazretleri eğitim faaliyetlerine büyük önem vermiş Darende’ye çeşitli okulların kazandırılmasına öncülük etmiş, yardıma muhtaç öğrencilerin ilim tahsil edebilmeleri için çeşitli yardım derneklerine başkanlık etmiştir.

Osman Hulusi Efendi Hazretlerinden kalan bu mirasla Vakfımız eğitim kurumlarının kurulmasına öncülük etmekte, verdiği burslarla vatanına ve milletine bağlı nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktadır.

Bu kapsamda yurt genelinde yükseköğrenim öğrencilerine yönelik burslar verilmekte, Darende’de bulunan ortaöğrenim öğrencileri için ücretsiz yurt hizmeti verilmekte, Kur’an Kursları ve Hafızlık Okulları ile Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetlerine destek olunmaktadır.

hulusi efendi vakfi yardim

Sosyal Yardım Faaliyetleri

“Garazsız hem ivazsız hizmet et her canlıya

Kimsesizin düşkünün ayağı ol eli ol”

düsturu ile yurt içi ve yurt dışında sosyal yardım organizasyonları düzenleyen Vakfımız, yardımsever vatandaşlarımızın emanetlerini fakru zarûret içerisinde yaşayan ihtiyaçlı ailelere ulaştırmaktadır.

Zekat Yardımları, giyecek yardımları, sıcak yemek yardımları ve kurban yardımları ile Vakfımız yoksul ailelerin eli, ayağı, neşesi ve ümîdi olmaktadır.

Diğer Bağış seçenekleri

Sms Bağışı haricinde Vakfımızın Online Bağış sayfası üzerinden farklı alanlarda dilediğiniz miktarlarda bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız yardımların Cenâb-ı Hak katında kabul olmasını niyâz eder iki cihan saadeti dileriz…

hulusi efendi vakfi online bagis sayfasi