Somuncu Baba Dergisi

hulusi efendi vakfi somuncu baba dergisi

Somuncu Baba Dergisi

Anadolu dergiciliğinin önemli ve istikrarlı merkezlerinden biri olan Somuncu Baba Dergisi aile ve çocuk ekleriyle birlikte her ay abonelerinin evlerine konuk oluyor. Bir ailenin ihtiyacı olan, fıkıhtan çocuk gelişimine tüm konuların itinayla işlendiği dergimiz, zengin içeriğiyle okurlarımızı manevî iklimde bir yolculuğa çıkarıyor.

Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinin güncel konular etrafında yazılarını yayınladıkları Somuncu Baba Dergisi yayın hayatına başladığı 1994 yılından bu yana içerik ve görsel açılardan zengin bir bakış açısı sunması ile Türkiye’nin önde gelen süreli yayınları arasında yerini almıştır.

Merkezi Malatya’nın Darende ilçesi olan Somuncu Baba Dergisi tüm bu özellikleriyle bir taşra dergisi olmanın ötesinde kurumsal bir alt yapının estetik ve entelektüel yansımalarını geniş bir açıdan sunan ulusal bir dergidir. Yayın hayatında 26 yılı ve 200’ün üzerinde sayıyı geride bırakan Somuncu Baba Dergisi Türkiye’nin en uzun süreli dergileri arasında da bulunmaktadır.

Somuncu Baba Dergisi web sayfamız üzerinden arşiv sayılarımıza ulaşabilir, yazarlara ait yazılardan istifâde edebilirsiniz.

hulusi efendi vakfi somuncu baba dergisi