Ramazan Yardımları

hulusi efendi vakfi ramazan yardimlari

Vakfımız; Ramazan ayının ruhuna uygun olarak paylaşma ve kardeşlik duyguları pekiştirilecek şekilde hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaktadır.

hulusi efendi vakfi sicak yemek yardimlari

Sıcak Yemek Yardımları

Yıl boyu düzenli olarak yapılan sıcak yemek yardımları, Ramazan ayında, iftar saatinden önce evlere ulaştırılmakta ve fakirlerin, engellilerin ve yaşlılarımızın gönlünü kazanmaktadır.

hulusi efendi vakfi nakdi yardimlari

Nakdî Yardımlar

Ülkemiz genelinde Temsilciliklerimiz vasıtasıyla belirlenen, binlerce ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi rencide etmemek adına, yıl içerisinde toplanan yardımlar yıl boyunca belirli dönemlerde, onların hesaplarına yatırılmaktadır. Rahmet ve bereket ayı başında gönderilen nakdî yardımlar, bayram öncesinde tekrar ailelerin hesaplarına yatırılmaktadır.

Yurt Dışı Yardımları

Merkezi İstanbul’da bulunan Somuncu Baba Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği vasıtasıyla Dünyanın farklı ülkelerindeki ihtiyaç sahibi insanlara da yardımlar ulaştıran Vakfımız; Bosna-Hersek’ten Somali’ye, Pakistan’dan Sudan’a kadar belirlenen ülkelerde mağdur ailelere gıda yardımı yapmakta, kurulan iftar sofralarında Müslüman kardeşlerimizle Ramazan sevincini paylaşmaktadır.

İftar Sofraları

Darende Somuncu Baba Külliyesi başta olmak üzere temsilciliklerimizin bulunduğu noktalarda kurulan Hulûsi Efendi İftar Sofraları’nda binlerce oruçluya iftar yemeği ikram edilmektedir.

hulusi efendi vakfi bagis